Billige sikkerhedssko

Vores billige sikkerhedssko går ikke på kompromis med sikkerheden. For gode sikkerhedssko, som lever op til alle gældende sikkerhedsnormer, behøver ikke koste en bondegård. Slet ikke når den lave pris skyldes, at de er nedsat, som det er tilfældet med sikkerhedsskoene på denne side. Gør et kup i sikkerhedssko her. Men vær hurtig. For der er oftest tale om restpartier i begrænset antal.

Sikkerhedssko er dine fødders værn i din travle arbejdsdag. Det gælder uanset om de skal beskytte fødderne mod tunge eller spidse genstande, eller de skal sikre, at dine fødder ikke kommer til skade, hvis du får spildt syre eller andre farlige kemikalier ned over dine sko. Det kræver sin sko og derfor koster sikkerhedssko normalt lidt mere end almindelige sko.

Billige sikkerhedssko på tilbud

Men her på siden har du mulighed for at gøre et kup, ved at købe billige sikkerhedssko på tilbud. Som du kan se, er det kvalitetsmærker og -modeller, som vi sælger med rabat. Enten fordi vi har fået for mange på lager, eller fordi modellen er ved at udgå, og vi derfor sælger den ud til nedsat pris.

Det giver dig de samme gode sikkerhedssko til en reduceret pris, og er du hurtig, kan du spare på mange penge på budgettet for sikkerhedsudstyr, uden at det går ud over sikkerheden i din virksomhed eller for dig selv.

Gå aldrig på kompromis med sikkerheden

For du skal aldrig gå på kompromis med sikkerheden. En beskadiget fod skal du eller dine medarbejdere leve med resten af livet. Så normalt bør du ikke gå efter den billige løsning. For det går oftest ud over sikkerheden.

Men netop fordi det er kvalitetssko fra vores normale sortiment, du finder på tilbud her på siden, behøver du slet ikke gå på kompromis med noget som helst. Hverken sikkerhedsniveau, pasform eller føddernes sundhed og komfort. Der er helt i top – ganske som de plejer at være hos os.

Det ligner slet ikke nogen sikkerhedssko

Køber du sikkerhedssko fra sikker-sko.dk, får du en sko i et moderne og tidssvarende design. De ligner slet ikke sikkerhedssko, selv om de lever op til alle gældende standarder på området.

Læs mere
  • image description
  • image description
  • image description