Ekstra store størrelser (str. 49-52)

Altid gratis fragt

Levering 2-3 hverdage

Tlf.: +45 28 30 22 50


En sikkerhedssko skal også være rar at gå i

Vores sikkerhedssko har samme komfort som almindelige sko. Samtidig tillader de foden at ånde, så du stadig har lige så friske ben til fyraften, som du mødte ind med i morges.

Hvorfor skal sikkerhedssko være så tunge og klodsede at gå i – og hvorfor skal de være så grimme? Det har altid været et spørgsmål, mange lærlinge og svende har tænkt over, når de iførte sig det uformelige, tunge og lovpligtige fodtøj, før de gik på arbejde. Nej, hvor de glædede sig til at få dem af igen til fyraften.

De tunge sko gav dem tit problemer i hverdagen, fordi de ikke var nær så smidige og lette at gå i, som almindelige sko er. Samtidig var de trættende at have på i længden.

I dag er sikkerhedssko behagelige at gå i

Det med at tunge, gammeldags sikkerhedssko er trættende at have på, opdager de fleste dog først, den dag de har købt deres første sæt sikkerhedssko hos sikker-sko.dk. For alle vores sikkerhedssko er produceret af lette, moderne materialer og har et design og en udformning, der får dem til at ligne og føles helt som almindelige sko.

Samtidig er udvalget stort. Vi har sikkerhedssko i alle mulige forskellige stilarter, farver og design. Her er sikkerhedssko, der ligner sneakers, korte støvler eller helt almindelige herresko. Og ved du det ikke, er der ingen der kan gætte, at du går rundt i et par lige så robuste og sikre sikkerhedssko, som de klodser du var nødsaget til at slæbe rundt på i gamle dage.

God pasform og sunde fødder

Samtidig er moderne sikkerhedssko ikke nær så stive at have på. Pasformen er helt som du kender den for den tilsvarende almindelige udgave, at den type sikkerhedssko du har valgt. Alt er produceret af lette og moderne materialer og det tunge metal er udskiftet med aluminium og stål.

Samtidig anvender skoene den mest moderne teknologi, der både tillader fødderne at ånde og støtter aktivt op om foden, anklen og eventuelt dit underben på den helt rigtige måde. Det giver dig meget mere friske ben efter en travl arbejdsdag, end du var vandt til tidligere.

Masser af sko at vælge mellem og hurtig levering

sikker-sko.dk finder du landets største udvalg af sikkerhedssko i et tidssvarende, smart design, med præcis den samme beskyttelse som tidligere tiders klodsede sikkerhedssko. Vi leverer dine sikkerhedssko hurtigt og giver 14 dages fortrydelsesret. Har du brug for råd og vejledning eller har du spørgsmål til de enkelte modeller, står vores venlige kundeservice klar til at hjælpe.