Er det sikkerhedssko?

Køber du sikkerhedssko fra sikker-sko.dk, får du en sko i et moderne og tidssvarende design. De professionelle designere bag skoene har gjort deres ypperste for at ramme tidens trends, uden at gå på kompromis med kvaliteten og sikkerheden.

Smarte sikkerhedssko i moderne design og lette materialer

Materialevalget er også under konstant udvikling, og vi anvender fortrinsvis letvægtsmaterialer både i det du ser, men også inde i skoen. 

Vores moderne designs gør at du hos sikker-sko.dk kan finde sko, der passer ind i lige præcis dit miljø. Vi gør det bedste vi kan for at dine sikkerhedssko ligner det du går i, når du ikke er på arbejde. Du kan derfor i vores sortiment få sneakers, korte ankelstøvler og andre helt almindelige skotyper, som du kender det fra andre skobutikker. Det gør dit valg af sikkerhedssko lige så individuelt og personligt, som hvis det var en hvilken som helst anden skotype, du skulle vælge.

Stort udvalg og hurtig levering

Så udnyt det store udvalg og glæd dig over de mange smarte, tidssvarende sikkerhedssko i lette, moderne materialer.

Glæd dig også over den hurtige levering, 14 dages fortrydelsesret og vores altid gode kundeservice. Har du spørgsmål eller brug for råd og vejledning, så tøv ikke med at tage fat i os.

Sikkerhedssko i hjemmet

I Danmark er der udelukkende love og regler for anvendelse af værnefodtøj (populært kaldet sikkerhedssko eller sikkerhedsfodtøj)  på arbejdspladser eller i ansættelsesforhold. Det er dog en rigtig god idé at have et par sikkerhedssko derhjemme. Disse bør du altid...

En sikkerhedssko skal også være rar at gå i

Vores sikkerhedssko har samme komfort som almindelige sko. Samtidig tillader de foden at ånde, så du stadig har lige så friske ben til fyraften, som du mødte ind med i morges.

Er det sikkerhedssko?

Køber du sikkerhedssko fra sikker-sko.dk, får du en sko i et moderne og tidssvarende design. De ligner slet ikke sikkerhedssko, selv om de lever op til alle gældende standarder på området.

Som at gå på en sky af lykke

Sikkerhedssko fra sikker-sko.dk vejer ikke meget mere end normale sko. Samtidig er de udstyret med en stødabsorberende hæl, der får dig til at føle det, som om du går på en sky af lykke