Ekstra store størrelser (str. 49-52)

Altid gratis fragt

Levering 2-3 hverdage

Tlf.: +45 28 30 22 50


Om Wimpex

Wimpex (W= Wind, imp= import, ex= export) blev etableret tilbage I 1994 af Peter Wind og omdannet til et selskab i 1995. Firmaet har fra sin begyndelse drevet import af primært arbejdshandsker fra Fjernøsten og salg af disse på hovedsageligt det tyske marked.

Siden 2006 har vi haft et udleveringslager i Tyskland hvorfra en stor del af varerne udgår. I 2013 indgik vi en samarbejdsaftale om forhandling af BIG Arbeitsschutz‘s produkter på det skandinaviske marked. Med dette skridt føler vi os godt rustet til fremtidens udfordringer.

Vi er leveringsdygtige med et stort udvalg af arbejdshandsker, beklædning og fodtøj. Hovedsageligt er vi specialiseret i arbejdshandsker, hvortil vi har et bredt sortiment til forskellige arbejdsområder, brancher og behov. Desuden leverer vi produkter til sundhedssektoren som fx skridsikre strømper og engangshandsker.

Sikker-Sko.dk som er en onlineshop med alt om sikkerhedssko henhører også under selskabet Wimpex ApS, den blev etableret i 2017, således er vi leveringsdygtige i et bredt sortiment af værnefodtøj – nogle endda helt op til str. 52.

Hos Wimpex ApS får du produkter af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser, og vi bestræber os på at give vores kunder en ekstraordinær god service.
Ved køb af større mængder tilbyder vi rabat. Du er hjertelig velkommen til at kontakte os tlf.: +45 28 30 22 50 for nærmere oplysning og specifik rådgivning.

Vi glæder os til at høre fra dig.
Med venlig hilsen


Peter Wind
Direktør og ejer, Wimpex ApS