SportStar 5344 sikkerhedssko

På lager

Er en trendy sikkerhedssko lige dig? Så er SportStar 5344 måske din nye arbejdssko med masser af sikkerhed og lækkert materiale. Med sine limegrønne detaljer er denne sikkerhedssko ikke til at overse. Der er både skruet op for sikkerhed og komfort og ikke mindst design. Du får en sikkerhedssko, som kan det hele, og som er særligt velegnet til arbejdspladser der kræver ESD-certificeret beklædning.


Sikkerhedsklasse: S3 / ESD

1.349,00 DKK
(Inkl. moms)

* Obligatoriske felter

Produktbeskrivelse

Mærke: ruNNex

Sikkerhedsklasse: S3 / ESD

Kategorier og kendetegnskridsikkerhed (SRC) / penetrationsbeskyttelse sømværn (P) / antistatiske egenskaber (A) / energiabsorbering i hælområdet (E) / vandafvisende min 60 min. / brændstofbestandighed (FO) / lukket hælparti­­ / aluminium tåbeskyttelseskappe / varmebestandig op til 130ºC / beskyttelse mod elektrostatiske udladninger (ESD)

Indsatsområde: inden- og udendørs fx levnedsmiddelindustri, laboratorier, elektroindustri, forskningsinstitutter, hospital og pleje, service og rengøring, hotel og gastronomi, bygge og anlæg, lager logistik, industri, håndværk, transport og spedition, gartneri, og privat fx grovere havearbejde, flytning, nedrivningsarbejde, tømrerarbejde i hjemmet

Materiale: nubucklæder

Vægt: 546 gram

Skobredde: normal pasform

Læs mere om sneakerens specifikationer her (OBS. åbner i en ny fane): datablad