SportStar 5345 sikkerhedsstøvle

På lager

Skal du bruge en sikkerhedssko i dit erhverv, men ønsker en sko som er mere trendy, er SportStar 5345 lige skoen for dig med dens sneaker udseende. Denne sikkerhedsstøvlette er fyldt med mange gode egenskaber, som er værd at fremhæve. Udover at støtte både fod og ankel, er den velegnet til både inde- og udearbejde. Den har også ESD-egenskaber, som forhindrer opladning af statisk elektricitet. SportStar 5345 er en sikkerhedsstøvlette med et moderne sneaker look. Køb denne alsidige og smarte sikkerhedsstøvlette, som passer til de flestes behov.


Sikkerhedsklasse: S3 / ESD

1.299,00 DKK
(Inkl. moms)

* Obligatoriske felter

Produktbeskrivelse

Mærke: ruNNex

Sikkerhedsklasse: S3 / ESD

Kategorier og kendetegnskridsikkerhed (SRC) / penetrationsbeskyttelse sømværn (P) / antistatiske egenskaber (A) / energiabsorbering i hælområdet (E) / vandafvisende min 60 min. / brændstofbestandighed (FO) / lukket hælparti­­ / aluminium tåbeskyttelseskappe / varmebestandig op til 130ºC / beskyttelse mod elektrostatiske udladninger (ESD)

Indsatsområde: inden- og udendørs fx levnedsmiddelindustri, laboratorier, elektroindustri, forskningsinstitutter, hospital og pleje, service og rengøring, hotel og gastronomi, bygge og anlæg, lager logistik, industri, håndværk, transport og spedition, gartneri, og privat fx grovere havearbejde, flytning, tømrerarbejde i hjemmet

Materiale: nubucklæder

Vægt: 579 gram

Skobredde: normal pasform

Læs mere om støvlens specifikationer her (OBS. åbner i en ny fane) datablad