AquaStar 5305

Indsatsområde: Industri, håndværk, byggeri, ind- og udvendigt arbejde, landbrug, gartneri, våde/fugtige områder

DKK 1.399

Denne 100% vandafvisende sikkerhedsstøvle giver dig den optimale beskyttelse også når vejret viser sig fra sin barske side. Takket være en HydroGuard klimamembran vil skoen altid føles tør og Pro-Nose forstærkningen i snuden gør, at du er godt rustet til f.eks. at åbne containere o.l. der kræver en solid sko

GRATIS FRAGT
Ryd

BESKRIVELSE:

Sikkerhedsskoene garanterer høj komfort, størst mulige stabilitet og beskyttelse mod fald på grund af skridning. De kan bruges universelt, f.eks. inden for industri, håndværk, indendørs og udendørs.

Disse sikkerhedssko overholder de angivne tekniske standarder. Vær opmærksom på at de rent faktiske anvendelsesbetingelser ikke kan simuleres, og derfor er det udelukkende brugerens beslutning, hvorvidt sikkerhedsskoene er egnede til den påtænkte anvendelse eller ej. Producenten er ikke ansvarlig for ukorrekt anvendelse af produktet. Derfor skal der udføres en restrisikovurdering før brugen, for at afgøre om disse sikkerhedssko er egnede til den tilsigtede anvendelse. Respektér de påtrykte piktogrammer og ydeevneniveauer.

Læs mere om skoens specifikationer her: 5305-Producentens oplysninger-DK

RELATEREDE PRODUKTER

Det ligner slet ikke nogen sikkerhedssko

Køber du sikkerhedssko fra sikker-sko.dk, får du en sko i et moderne og tidssvarende design. De ligner slet ikke sikkerhedssko, selv om de lever op til alle gældende standarder på området.

Læs mere
  • Se alle sikkerhedssko fra Runnex

  • Se alle sikkerhedssko fra Texxor