Spørgsmål og svar

Sikker-sko.dk er en webshop, som kun forhandler sikkerhedssko til mænd og kvinder, med både små og større fødder.

Stifteren bag sikker-sko har mange års brancheerfaring i ind- og udland. Sikker-sko.dk er blevet stiftet i 2017 og sælger sikkerhedssko som dækker alle normer og love der er for disse. Skoene er lavet i et mere moderne og sporty design, så fordommene om en sikkerhedssko kun ser klodset og firkantet ud, kan blive manet til jorden.

Vi har ikke en fysisk butik til rådighed, hvor produkterne kan prøves inden, men samtlige sko følger de gængse normer. Dvs. at bruger du normalt str. 42 i en almindelig sko, vil du også skulle bruge en str. 42 i vores sikkerhedssko.

Ja, varen kan altid returneres såfremt den er ubrugt og i dens originale emballage.

Du kan sende varen retur til os, men du skal selv betale for returneringen.

Når varen er modtaget på vores lager og vi har ordnet retursagen, indsættes pengene på betalingskortet som købet blev gjort over.

Vi bytter ikke vare over, så ønsker du en ny vare, skal der udføres en ny bestilling på webshoppen.

Sikker-sko forhandler to mærker indenfor sikkerhedssko. Begge mærker er fra Tyskland og vi er den eneste forhandler på dem i Danmark lige nu.

ruNNEx er en luksuriøs sikkerhedssko, hvor bæredygtig sikkerhed er en høj prioritet og et område de ikke går på kompromis med. Skoene er designet med et moderne og sporty hverdagslook og benyttes derfor ikke kun på arbejdspladser, men også i ikke arbejdsrelaterede situationer.

teXXor er sikkerhedsskoen for den den prisbevidste kunde, som ønsker en god og funktionel sikkerhedssko til rimelige penge. Sikkerhedsskoen er moderniseret og smartere end førhen. Skoene har et neutraltlook hvilket gør at de både kan bruges af mænd og kvinder.

Alle varer sendes direkte fra vores producent, og du kan forvente at modtage din bestilling senest 4-5 hverdage efter afgivet ordre.

Nej, vi har ikke nogle kørende sælgere rundt i landet. Dette betyder at vi ikke har mulighed for at komme ud og præsentere vores sko, men da der er fuld retur ret, kan skoene returneres hvis de ikke passer.

Spørgsmål

Har du et spørgsmål vi ikke har fået besvaret herover – så udfyld formularen med dit spørgsmål. Vi vil besvare det hurtigst muligt.