Ekstra store størrelser (str. 49-52)

Altid gratis fragt

Levering 2-3 hverdage

Tlf.: +45 28 30 22 50


Sikkerhedssko i hjemmet

I Danmark er der udelukkende love og regler for anvendelse af værnefodtøj (populært kaldet sikkerhedssko eller sikkerhedsfodtøj) på arbejdspladser eller i ansættelsesforhold.

Det er dog en rigtig god idé at have et par sikkerhedssko derhjemme. Disse bør du altid anvende når du udfører arbejde, hvor du risikerer at tunge genstande falder på din fod, hvor du kan træde på f.eks. søm eller hvor din fod kan blive klemt, f.eks. ved

Grovere havearbejde,

Træfældning/kløvning

Flytning

Murer- og tømrerarbejde i hjemmet

Nedrivningsarbejde

DERFOR BØR DU OGSÅ ANSKAFFE DIG ET PAR SIKKERHEDSSKO TIL HJEMMET!

Skal du have en sko som kan anvendes ude og inde, og have sømværn, som beskytter foden nedefra, hvis du træder på spidse genstande, anbefaler vi at du søger efter en sko i sikkerhedsklasse S3, som foruden tåkappe, også har sømværn og er vandafvisende.

Arbejder du med motorsav anbefaler vi deciderede skærestøvler(foruden speciel sikkerhedshjelm og skærebukser), da de er sikrede på skinnebenet også. De er ikke på vores webshop, men ring eller skriv til os på sikker-sko.dk da vi kan skaffe disse artikler hjem til dig også.

I dag anvendes der de lettest mulige materialer til produktionen af sikkerhedssko, så vægten er i dag så langt nede, at denne ikke bør være en undskyldning for at undlade at anskaffe sig et par sikkerhedssko.

På sikkerhedssko varierer priserne i takt med skoens materialer. Vore priser starter fra godt 500 kr. Og det er penge der er rigtig godt givet ud. Og en skade der kunne være undgået med et par sikkerhedssko, vil være rigtig ærgerlig, og ofte meget dyrere end skoene, da der kan forekomme langvarige sygeforløb eller sågar invaliditet som følge af skaden.